Siirry suoraan sisältöön

SmartGroupin ajanvaraus- ja jononhallintaohjelmisto Q-flow

Q-flow ratkaisut synkronoivat ajoitetut ja suunnittelemattomat tapaamiset, mikä mahdollistaa erilaisten kohtaamisten tehokkaan käsittelyn, mukaan lukien kasvokkain, video- tai puhelinajan ajanvarauksen ja jononhallinnan.

Nopeasti kehittyvässä digitaalisessa ympäristössä tehokas tapaamisten ajanvaraus on menestyvän liiketoiminnan kulmakivi. Q-flow’n uusin päivitetty versio, Online Booking Journey, on vankka alusta, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan tapaamisten aikatauluprosesseja ja parantamaan yleistä tehokkuutta. Tämä innovatiivinen ratkaisu tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka on räätälöity vastaamaan eri alojen yritysten erilaisia ​​tarpeita.

Q-flow Online -varausmatkan uudet ominaisuudet:

  1. Saumaton integrointi: Q-flow integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin, mukaan lukien suositut sovellukset, kuten Microsoft Teams. Tämä varmistaa sujuvan siirtymisen ja antaa yrityksille mahdollisuuden hallita tapaamisia vaivattomasti useilla alustoilla.
  2. Mukautettavat varaussivut: Q-flown avulla yritykset voivat luoda muokattavia varaussivuja, jotka kuvastavat heidän brändi-identiteettiään ja tarjoavat asiakkaille henkilökohtaisen kokemuksen. Vaihtoehdot ovat rajattomat useiden paikkojen valitsemisesta toistuvien tapaamisten määrittämiseen.
  3. Automaattiset muistutukset ja ilmoitukset: Vähennä saapumatta jättämistä (No-Show)  ja tehosta asiakkaiden sitoutumista Q-flown automaattisten muistutusten ja ilmoitusten avulla. Asiakkaat saavat oikea-aikaisia ​​muistutuksia tekstiviestillä tai sähköpostitse, mikä pitää heidät ajan tasalla ja sitoutuneina koko aikatauluprosessin ajan.
  4. Intuitiivinen käyttöliittymä: Q-flow:ssa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee tapaamisen ajoittamisesta helppoa. Kokousten ajoittamisesta tapaamisten uudelleen sovittamiseen jokainen vaihe on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja tehokkaaksi.

Kehittyneet toiminnot

  1. Mukautettavat vastaanottolomakkeet: Q-flow Online Booking Journey antaa yrityksille mahdollisuuden luoda muokattavia vastaanottolomakkeita, jotka sopivat alustan kautta tarjottaviin erityispalveluihin. Yritykset voivat räätälöidä näitä lomakkeita kerätäkseen tärkeitä tietoja asiakkailta varausprosessin aikana ja varmistaakseen, että tapaamiset ajoitetaan tarkasti yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan.
  2. Rajoittamattomat tapaamistyypit: Q-flow Online Booking Journeyn avulla yritykset voivat suunitella ja määrittää rajattoman määrän tapaamistyyppejä erilaisten palveluiden, kestojen ja käytettävissä olevien resurssien mukaan. Olipa kyseessä konsultaatioiden, hoitojen tai kokousten ajoittaminen, yritykset voivat luoda alustan sisällä erilaisia tapaamistyyppejä vastatakseen tehokkaasti asiakkaiden ja yrityksen erilaisiin tarpeisiin.
  3. Yksinkertaistetut aikataulusäännöt: Q-flown uusi online-varausratkaisu yksinkertaistaa aikataulusääntöjen luomista ja hallintaa, jolloin yritykset voivat määrittää erityisiä parametreja ja ehtoja ajanvarausta varten. Intuitiivisten käyttöliittymän hallintatoimintojen avulla yritykset voivat määritellä sääntöjä, jotka liittyvät henkilöstön saatavuuteen, resurssien allokointiin, tapaamisten kestoihin ja varausrajoituksiin, mikä varmistaa saumattomat aikataulutoiminnot ja minimoi ristiriidat.
  4. Integrointiominaisuudet suosituilla työkaluilla: Q-flow Online Booking Journey integroituu saumattomasti useisiin suosittuihin työkaluihin ja alustoihin, mukaan lukien Microsoft Teams. Tämä integraatio antaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevia viestintä- ja yhteistyökanaviaan varausprosessin aikana. Suoran integroinnin Microsoft Teamsin kanssa henkilöstön jäsenet voivat ajoittaa ja hallita tapaamisia saumattomasti vaihtamatta sovelluksesta toiseen, tämä parantaa tuottavuutta ja työnkulun tehokkuutta.

Puhutaanko lisää?

Kerro meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Etu- ja sukunimesi.
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.
Sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.
Kuvaile hieman käyttökohdetta tai tarpeitanne niin saamme paremman kuvan tarpeistanne.
On tärkeää, että emme häiritse sinua silloin kun olet varattuna. Tämän vuoksi onkin hyvä varata hetki, jolloin voimme syventyä tarpeeseenne yhdessä ja rauhassa.
Valitse palvelu, josta olet kiinnostunut